Thursday, October 31, 2013

Come to my garden:-)

Hello my dearest visitors,

I took this day off from work as we have much to do:-)  I moved the boxes outside to work outdoor, the weather is amazing, I love this season of orange pumpkins and colorful leaves.

I put this inspiring postcard on the top to determine the day.  It says in Hungarian: I will have a great day.  It is a hint for you also: I am very happy that one of Hungary's most talented  illustrator and graphic designer, Eszter Schall is coming to our shop!  The boxes contains bubble bags in different sizes:-)

IN HUNGARIAN:
Szabadságot vettem a mai napra, mert annyi a tennivaló!:-)  Kivittem a dobozokat, hogy a friss levegőn készüljek, csodás az idő, imádom ezt az évszakot a narancs tökökkel és a színes levelekkel.
Az alábbi képeslapot kitűztem a dobozok tetejére, hogy a mai napom mottója legyen az üzenete: "Csodálatos napom lesz".   Ez egyúttal egy kis bepillantás is számotokra: örömmel tudatom veletek, hogy Magyarország egyik legtehetségesebb illusztrátorának és grafikusának, Schall Eszternek a munkái is kaphatóak lesznek a boltban!  A dobozok buborékos borítékokat rejtenek különféle méretekben:-)These business cards and stamps were made by Moo during their September sale, the thank you cards were made by one of the local publishing companies we have tested for The Snowflower Diaries charts.   I had to learn using Adobe InDesign and Illustrator to create the quality they required and leave Photoshop behind.  It is still something I spend a lot of time with.

IN HUNGARIAN:
A névkártyákat és a matricákat a Moo-nál csináltattam a szeptemberi akciójuk során, a köszönőkártyákat az egyik nyomda készítette azok közül, amelyeket teszteltünk a Snowflower Diaries mintáinak gyártásához.  Meg kellett tanulnom valamennyire az Adobe Indesign és Illustrator használatát, hogy azt a nyomdakész minőséget és formátumot tudjam a kezük alá adni, amelyet megkövetelnek.  Ez még mindig egy olyan téma, amely bizony sok időmet elviszi. 
Legalul pedig az egyik induló mintából láthattok egy picit.  Remélem, hogy azok, akik a klasszikus, papíralapú mintát vásárolják meg a digitális verzió helyett, meg lesznek elégedve a minőséggel.Finally a peek to one of the first charts, I hope those who purchase the classical, printed form instead of digital charts will be satisfied with the quality. ...and now I go back to wrapping and kitting up patterns for you:-))
Thank you for sharing this excitement with me! HAPPY HALLOWEEN!:-)


IN HUNGARIAN:
..most pedig megyek és folytatom a csomagolást és a kitek készítését nektek:-)
Annyira köszönöm nektek, hogy megosztjátok velem e napok izgalmát!  HAPPY HALLOWEEN!:-)


14 comments:

 1. Ez egyre izgalmasabb! Csodálatos napot kívánok! :)

  ReplyDelete
 2. I'm so happy for you, Maja!
  everything looks delightful already!
  lots of hugs and looking forward to the opening of your shop!
  chiara

  ReplyDelete
 3. So exciting & you're such a tease!!! :D It all look fabulous, have a great day x

  ReplyDelete
 4. Buena suerte con todo Maja! se ve todo precioso.

  ReplyDelete
 5. So exciting. Happy Halloween to you too.

  ReplyDelete
 6. Óóóóóóóóó :) Holnap hozzál ám ezekből!!

  ReplyDelete
 7. joyeux Halloween et bonne préparation ! Ladyfée

  ReplyDelete
 8. Ez aztán igen!!!! :))) Gratulálok ehhez a sok-sok szépséghez! :))))

  ReplyDelete
 9. Good luck for the opening of your shop, Maja! Can't wait to see it...
  Hugs,
  Anu

  ReplyDelete
 10. What an exciting time!! I can't wait to see everything!

  ReplyDelete
 11. I wish you good luck in your deal,Maja!!very amazing cards!!
  best wishes
  Aliona

  ReplyDelete
 12. Belles broderies et bonne chance avec le nouveaux magasin Marie-Claire

  ReplyDelete