MY FIRST GIVEAWAYTHE GIVEAWAY IS NOW CLOSED. 

Winners to be announced: August 08, 2013.
Thank you for entering!:-)I am happy to announce the first giveaway.  I have officially started my summer holiday today and we are soon to reach the 100 000 visitor number here, let's have fun:-)

IN HUNGARIAN:  Örömmel hirdetem meg első ajándéksorsolásomat a blogomon.  Ma hivatalosan is megkezdtem a nyári vakációmat, és nemsokára elérjük a százezres látogatói számot, ünnepeljük meg!
Kérlek, fogadjátok szeretettel Nina fonalait első játékomban, akinek  a termékeit megtalálhatjátok a sales blogján, illetve Etsy boltjában.  
Tekintettel arra, hogy a 3 az egyik szerencseszámom és mindhárom gyermekem szeretne nyertest húzni, három különböző csomagot készítettem számotokra.  Mindegyikben van 10 Nina fonal, 2x1 méter farkasfog és 3 meglepetés ajándék tőlem.  Az alábbi, számozott képeken láthatjátok a fonalakat és farkasfogakat.Please welcome Nina's Threads in my first giveaway!
For more information about her products please, visit her sales blog or Etsy shop. 

As I am a big fan of number three, and all my children would like to pick a winner, there will be 3 (three) packages.
Let's look inside the packages, let's see the threads and ric-racs:

You can win either this:

Threads from left to right: Calendula, Ginger, Cognac, Brown Rust, Old Berry, Prune, Mossy Brick, Bark, Atichoke, Old Gold.  Ric-racs: Autumn Leaves, Dried Bark


or this


Threads from left to right: Malawi, Lagoon, Semiramis, Spring Grass, Sage, Rose Quartz, Fuchsia, Raspberry, Royal Purple, Empress. Ric-racs: Rose Quarts, Rooster Combs

or this beauty:


Threads from left to right: Valentine, Aztec Red, Hibiscus, Butter Squash, Apricot, Mill, Old Gold, Bracken, Nougat, Grizzly.  Ric-racs: Hibiscus, Wasted Oil

It is hard to choose, isn't it?  Well, maybe you don't have to choose, because you can get them all.  

How? 

The rules:

- If you are a Follower of this blog you can enter the giveaway to ONE package by commenting to this post and telling me, which package you prefer.  If you don't tell a number or cannot choose I will put your name in one of the groups by random. 

- If you are a Follower of this blog + have a blog where you share the button of this giveaway  with direct link to this post or this blog  during the course of the giveaway, you can enter for TWO packages by commenting to this post  and telling me, which packages you prefer.  If you don't tell a number or cannot choose I will put your name in two of the groups by random.  Please, let me know your blog address so I can find you:-)

- If you are a Follower of this blog + shared the button of this giveaway on your blog with direct link to this post or this blog durint the course of the giveaway  + follow The Snowflower Diaries facebook page you can enter for ALL THREE packages - by commenting to this post. Please, let me know your blog address and Facebook ID so I can find you:-)

BONUS: I will double the chances for those participants who had stitched any of my patterns and sent me a picture by putting their name twice in the group(s) they entered this giveaway. 

You may enter till August 04, 2013.  12:00 pm

The winners will be announced in a new post on August 08, 2013.  
I reserve the right to announce a new winner, if the winner doesn't contact me till August 31, 2013. 


* * *

IN HUNGARIAN: Nem könnyű választani, igaz?  Lehet, hogy nem is kell, megnyerheted akár mind a hármat.  Hogyan? 

A szabályok: 
- ha a blogom követője (Follower) vagy, akkor tiéd lehet EGY csomag a három közül.  Annyit kell tenned, hogy írsz egy kommentet ehhez a bejegyzéshez, melyben megjelölöd a csomag számát, amelyet leginkább szeretnél megnyerni.  Ha nem írsz számot vagy nem tudsz választani, akkor véletlenszerűen dobom be a nevedet az egyik kalapba.

- ha a blogom követője (Follower) vagy + emellett a blogodon kiteszed a játékom hirdetését erre a bejegyzésre vagy a blogomra mutató direkt linkkel, és a hirdetés a játék teljes ideje alatt a blogodon marad, akkor tiéd lehet KETTŐ csomag is a három közül.  Annyit kell tenned, hogy írsz egy kommentet ehhez a bejegyzéshez, melyben megjelölöd annak a két csomagnak a számát, amelyet leginkább szeretnél megnyerni.  Ha nem írsz számot vagy nem tudsz választani, akkor véletlenszerűen dobom be a nevedet az egyik kalapba.  A blogcímed megadása szükséges. 

- ha a blogom követője (Follower) vagy + emellett a blogodon kiteszed a játékom hirdetését erre a bejegyzésre vagy a blogomra mutató direkt linkkel, és a hirdetés a játék teljes ideje alatt a blogodon marad + ezek mellett követed a Snowflower Diaries Facebook oldalát is,  akkor MINDHÁROM kalapba bekerül a neved.  Annyit kell tenned, hogy írsz egy kommentet ehhez a bejegyzéshez.  A blogcímed és Facebook azonosítód megadása szükséges, hogy meg tudjalak találni:-)

BÓNUSZ: azoknak a kedves jelentkezőknek, akik kihímezték valamelyik mintámat és küldtek nekem róla képet, megduplázom az esélyeiket azzal, hogy a nevüket kétszer dobom abba(azokba) a kalap(ok)ba, amelyekben a játékon indultak. 

A játékra 2013. augusztus 4-én éjfélig jelentkezhetsz. 
A nyerteseket 2013. augusztus 8-án hirdetem ki a blogon külön bejegyzés keretében. 
Fenntartom a jogot arra, hogy új nyertes húzzak, ha a nyertes nem veszi fel velem a kapcsolatot 2013. augusztus 31-ig. 


Comments

 1. Hű, ez aztán a nyereményeső. Meg is kezdem a sort, és harcba szállok az 1. csomagért, mely abszolút a kedvenc színeimet tartalmazza. A blogodhoz további sok sikert kívánok, osztom a játékodat mindenhol.
  Eszter(SubRosa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm, Eszter, tudom, hogy Te is azok közé a tervezők közé tartozol, akik segítik a másikat. Jó tett helyében jót várj. Még egyszer köszönöm!!!

   Delete
  2. Bár még nem volt időm fotózni, de Rita egyik levendulapárnája a te édes kislánymintáddal hozzám került. Nagyon tetszik!

   Delete
  3. I have just found your blog. I love the colors of the threads you have, something a little different. I would love to receive any type of thread from you.

   Delete
 2. Your lovely lavendel girl is made,I send you a picture by email.
  The give away number for me is number 2.
  Thanks for the pattern!

  ReplyDelete
 3. Nagyon kedves tőled a játék! :) Sajnos nem tudok választani! Mind csodás színkavalkád! Blogomon megosztom, közvetlen ide irányítva és osztok mindenhol, mindent, amit csak lehet! :) A mintáid még egyelőre tervben vannak, de nem távoli tervek! Szép napot! Ancsi

  ReplyDelete
 4. Здравствуйте :) какой щедрый подарок!!!
  Такое очарование :) с удовольствием поучавствую :)(Очень нравится №2 или №3)
  ссылка на правой колонке, вот здесь :)
  Hello :)I from Belarus. what generous gift! ! ! Such charm :) with pleasure I will participate :) (No. 2 or No. 3 very is pleasant)
  the link on the right column, here :) I use the translator, I am sorry for lexicon :)
  http://moy-kaleydoskop.blogspot.com/
  On Facebook https://www.facebook.com/freykavesna

  ReplyDelete
 5. Micsoda csudijó nyeremények! A második csomag színei tetszenek a legjobban! Rájuk pályáznék legszívesebben. :) Köszi a lehetőséget!

  ReplyDelete
 6. Jajj, ez nagyszerű! Nekem a 2. és 3. összeállítás nyerte el a tetszésemet. :-)
  Követőd vagyok itt is és a Facebookon is, vmint kiteszem a blogomra is, igaz mostanában (valójában elég régóta) elhanyagoltam a blogolást.
  http://dviki.blogspot.hu/

  ReplyDelete
  Replies
  1. https://www.facebook.com/zana.viktoria
   A Facebookon Zana Norbertné Viktória néven ismerhetsz. :-)

   Delete
 7. Hello and congratulations dear :)
  I am a follower of your blog..
  PlEase count me in too in this sweet giveaway ..I will chose no.3
  I liked your page on the fb too.
  Thank you
  Big hugs
  Cucki x

  ReplyDelete
 8. wowhoo a great giwvaway, i'll post immediateòy on my bòog too!
  Congratulation!!
  I love all the packet but my favourite colors are on the n. 2

  Thank you

  Love
  elena

  ReplyDelete
  Replies
  1. i forget i follow you also on facebook and also share the giveaway!!

   Delete
  2. I'm try to update my blog but blogspot make an error!:-(

   Delete
 9. I have followed your blog - I have the picture with the pink hair (kristina254) :)
  My blog:http://stitchopolis.blogspot.co.uk/2013/07/gorgeous-give-away-on-snowflower.html
  On facebook: https://www.facebook.com/kristina.hook.9
  I have yet to stitch one of your designs as I only just found you but I love your lavender girl and i will start her soon.

  ReplyDelete
 10. A kettes csomag tetszik nagyon, követőd lettem!

  ReplyDelete
 11. Kedves Maja!
  Ez aztán a hatalmas ajándék-kínálat! Én is beállnék a sorba, mint régóta követőd, reménykedve... :) ... ha úgy alakulna, a 3. csomagot választanám.
  A blogom oldalsávjában hirdetem a játékodat. www.palkolap.blogspot.com, ha esetleg kétszer is kihúzol, második helyen az 1. csomag van :)
  FB-on nem vagyok fenn, viszont a Lavender girl mintádat már kihímeztem, a linket elküldtem mail-ben, de küldök fotót szívesen, ha a blogon láthatók nem jók erre a célra :)
  Nagyon-nagyon köszönöm a játék lehetőségét, a nyári vakáció idejére jó pihenést kívánok, a blogodhoz pedig szívből gratulálok! :)
  Ildikó

  ReplyDelete
 12. Igazan nagylelku toled, koszonom a jatekot :) A blogod kovetoje lettem :) Nekem az egyes szamu csomag tetszik :)

  ReplyDelete
 13. what a lovely giveaway! I've just found and followed your blog and facebook page (Carla Jewell) and would love to enter. All three packs look fantastic!

  ReplyDelete
 14. Bonjour,
  je découvre ton blog grâce a Accroforum, je vois que tu fais des merveilles... je vais me balader chez toi... histoire de découvrir tes merveilles!
  tes fils sont superbes... j'aime le lot 1 et le lot 2 ...
  a bientôt..
  Douce journée..

  ReplyDelete
 15. Hello Maya , thankyou so much for the chance to win your giveaway ,they are all lovely and so if I am lucky enough to win then any will be fine with me.
  I have stitched 3(so far of your designs ) and have a few more downloaded to do. I have stitched the 2 bunnies , the Little chicken ,and You are so loved the last for my granddaughter who is going through a hard time at school.Thankyou for giving us a chance.
  Barbara x

  ReplyDelete
 16. Nagyon szeretnék játszani. A blogodat már régóta nyomon követem, a Facebookon szintén a követőd lettem. A saját blogomon kitettem a játékodat.
  Maradnék a véletlenszerű sorsolásnál, mert olyan szépek a fonalak, hogy nem tudok választani.

  ReplyDelete
 17. Jaj, lemaradt az elérhetőség.
  Blog:teszveszkucko.blogspot.com
  Facebook : Gruber Éva

  ReplyDelete
 18. Oh wow..they are gorgeous. I love the first one...I wouldnt want more than one if I won..but the first one is gorgeous. I am a follower and will try to add the button to my blog this afternoon or will find another way to promote your giveaway. I am also on your fb page and will share that, and I stitched the Spring Tulips but turned it into summer because in Ireland tulips are a summer flower xxxx

  Thank you for a lovely giveaway xx

  ReplyDelete
 19. Such a gorgeous giveaway. I follow your blog already. Congratulations on so many visits in such a short time, it shows how talented you are. I would love package number 2 please.
  ks(dot)eyles(at)yahoo(dot)co(dot)uk

  ReplyDelete
 20. Kedves Maja! Azt hiszem, mind a három feltételnek eleget tettem! Olvasom a blogod, megvan minden mintád, a blogomban hirdetem a játékot ( www.gyongyviragom.blogspot.hu) és FB-on is követlek (Kiss Judit Mária). Remélem, minden stimmel, mert oda meg vissza vagyok a kézzel festett fonalakért!! Még az is lehet, hogy augusztusig elkészül egy mintád... :P Köszönöm a lehetőséget!

  Ilumilu

  ReplyDelete
 21. Hello dear. I am a follower of your blog and I would love to participate in this giveaway. I have a blog myself and I will post it in it as soon as I post this comment. My blog is entrepuntadasehilos.blogspot.com.es and my email address entrepuntadasehilos@gmail.com.

  By the way, all three packages are beautiful but I choose no. 3. Thanks and good luck to all.

  ReplyDelete
 22. What a generous giveaway!
  I would love to win #1, but any of them would be fine by me. :)
  I am a BIG follower of your blog, but sorry, I don't have a blog, nor am I on FB. :(
  Thanks for the chance.
  Marilyn

  ReplyDelete
 23. I've discovered your blog by accroforum, and it's realy wonderfull!!It's very kind to offer those beautiful threads , I use them actually in a project from "l'atelier perdu".the 3 packs are really gorgeous!!
  have a good day
  Laetitia

  ReplyDelete
 24. I would like to win packet 1 for posting a comment,
  packet 2 for posting on facebook (Jo Perry, cross stitch icon as photo)
  and another chance for each because I have stitched Tulip and Bunny (see this link - http://serendipitousstitching.blogspot.co.uk/2013/05/happy-star-wars-day.html)
  If I post on my blog I'll make another comment!

  ReplyDelete
 25. Csodás ajándékok, nagy csodálód vagyok és épp hímezgetem a levendulás lánykádat! :)

  ReplyDelete
 26. Mindhárom feltételnek eleget tettem!Mind a három ajándékért szeretnék versenybe szállni :D Köszönöm a lehetőséget és még sok blogbejegyzést kívánok,szebbnél szebb mintákkal! :)

  ReplyDelete
 27. Entered, sent e-mail, package #2 please. Love those colors. wish I had a blog but I don't. Good Luck to everyone, BTW....I love lavender girl

  ReplyDelete
 28. Hű, hát ez egyszerűen kihagyhatatlan ajánlat! Igazán nagylelkű vagy - csodálatosak a nyeremények! Nagyon neház a választás, hiszen mindhárom csomag csábító, így a szerencsére bízom magam.
  A blogodat már követem egy ideje, a FB-oldaladat is lájkoltam és a blogom oldalsávjába is kiraktam a felhívást. Mostantól csak csendben szorítok magamnak. :)
  Nagyon köszönöm neked ezt a fantasztikus lehetőséget!

  (A FB-on Király Orsolya vagyok, a blogom pedig az ursae-minoris.blogspot.com webcímen érhető el.)

  ReplyDelete
 29. Nagyon gyönyörű ajándékok. Szeretnék én is benevezni értük.
  A blogom: http://encykek.blogspot.hu/
  A facebookon ilyen néven követlek: Fási Erika
  További kreatív napokat.
  Üdv: Erika

  ReplyDelete
 30. Love your Blog Please enter me for the pack #1 first really love them all. Do not have a Blog of my own nor Facebook.

  ReplyDelete
 31. I love your work and I participate again! I like all the packages and I can not choose .. I have added your link to my blog
  Fabrizia

  ReplyDelete
 32. Thank you Maja for a lovely giveaway. I am a follower and I also like your page on Facebook (Sally Wiles). I will try and add the button to my blog if I can work out how! It is difficult to choose but I'd love to be entered for no. 3 please x

  ReplyDelete
 33. I do like your blogg and it makes my day Looking at all your nice patterns.
  IO haven't got a blogg and I am not a facebook.
  Please count me in this giveaway. The choos is difficulte as all three are so nice. I would prefer No. 3
  I hope that you have a nice weekend and a good summer
  Love
  Judith/Germany

  ReplyDelete
 34. Hello!

  I would like to particpate for the giveaway (packages 1 and 3). I'm a follower and I posted about the giveway in my blog. Unfortunately I'm not in the facebook...

  ReplyDelete
 35. I added the button to my blog ( see my comment above ) and it works! Lol. My blog is http://stitchingplace.blogspot.co.uk. Thank you Maja x

  ReplyDelete
 36. Szia Drága Maja!
  Imádom a boszorkáidat!!!Mindig izgatottan várom az újakat!remélem, hogy lesz még sok!

  ReplyDelete
 37. I follow your blog with feedly. I like the package number 2. I have no blog to share, sorry. Thanks for this beautifull giveaway.

  ReplyDelete
 38. Szia Maya, Gratulálok a rengeteg látogatóhoz, gyönyörűséges ajándékokkal kecsegtetsz, nem is tudtam egyiknek sem ellenállni így mindhárom feltételednek próbáltam megfelelni,a blogodat már régóta követem a blogom, aminek az oldalsávjában hirdetlek www.bmonica23.blogspot.com és a FB-on Benyovszki Mónika néven követlek és meg is osztottam a játékodat :) Köszönöm a lehetőséget!

  ReplyDelete
 39. Please enter me into the draw for your most generous e giveaway away. I would be happy to win numbers 1, 2 or 3!

  ReplyDelete
 40. I try: I like your blog, but I'm verry sorry, but I haven't a blog!
  I like second kit.
  You are so kind
  Thanks
  Fabry

  ReplyDelete
 41. Hozzám a 2. csomag színei állnak közel. Apró az esély, de hátha... :D

  ReplyDelete
 42. Bonjour Maja
  Je découvre ton blog grâce a Accroforum, il est très plaisant à lire, tu fais de biens belles choses. Je participe à ton petit jeu mais je n'ai pas de blog pour relayer l'info, sorry. Par contre je m'inscris à ta news pour ne plus rien rater. Merci de nous gâter autant.
  Le lot n°2 me plait beaucoup.
  Belle journée.
  Isa34

  ReplyDelete
 43. Congratulations on 100,000 visitors! Thanks you also for all the wonderful designs and inspiration too. If I had to choose it would be #1 for me. Please put my name in the hat. I am bad at adding things to my blog but I will share this post on my FB page.
  Have a wonderful weekend!

  ReplyDelete
 44. Fn! I am a follower and would love to be entered! Number 1 is my favorite but I like them all ;-)

  ReplyDelete
 45. Wow wonderful giveaway, I would love to enter I love the colours of number 3, but love any one of them.
  Congratulations on such a lovely blog I am a follower and yes I have stitched one of your charts will email you a photo.

  ReplyDelete
 46. Eleget tettem mindhárom feltételnek! A hímzett levendulás lánykáról, pedig hamarosan küldöm a képe(ke)t - hiába a bónusz, az bónusz ;)!
  Választani nem tudtam/tudok... a véletlenre bízom! :)
  Nagyon szépen köszönöm ezt a csodás lehetőséget! :)))

  Szép hétvégét!!! :)

  ReplyDelete
 47. I'm a follower and linked this to my blog (http://pappipuikoissa.wordpress.com/2013/07/20/470/), too. Random package(s) would be ok for me :).

  ReplyDelete
 48. Szia!
  Köszi a játékot!
  Nekem a 1-2csomag tetszik :D
  A facebook-on osztottam az oldalad :D
  Földesi Éva

  ReplyDelete
 49. Szuper.:) Gyonyorusegek.:))) Ezert mindharomra faj a fogam...
  Kovetlek es nagyon orulok,hogy rad talaltam.:)
  Hidretem jatekodat ,a szepsegeket a blogom,kulon bejegyzesben es az oldalsavomban is...
  Facebook oldalamon is hirdetem a jatekot...
  Es himzek is toled...nalam vagy semmi...vagy minden...:)))

  Minden jot.:)

  Bernadett

  https://www.facebook.com/bernadett.rauski

  http://petite-armoire.blogspot.com/2013/07/giveaway_20.html

  A mintat meg kivalasztom.:)

  ReplyDelete
 50. Nagyon nagylelkű felajánlás. Az esélytelenek nyugalmával ugyan, de jelentkezem én is. A nyuszipáros mintád hímeztem ki annak idején, talán még emlékszel rá. Egy ideje követőd vagyok már, a játékod pedig hamarosan meghirdetem FB-on és a blogomon is.

  ReplyDelete
 51. I love Nina's threads and thanks so much for the chance to win some!
  I am a follower of your blog. #2 is my favorite.

  ReplyDelete
 52. I follow your Facebook page, as well as your blog. I will be posting this to my blog; www.noahstitcher5.blogspot.com and to my online Facebook group Every Stitch Counts.

  My Facebook ID is Noahstitcher (Susan Vermeire) and my blog is www.noahstitcher5.blogspot.com

  Thank you so much for making this generous offer!

  Sue

  ReplyDelete
 53. Szia
  nemrég fedeztem fel az oldaladat és rendszeresen visszatérek megkukucskálni, mi szépet alkottál.
  Nina fonalaival is szemezek már egy ideje, így kapóra jön ez a játék.
  Nehéz választani, de az 1 -es csomag tetszik a legjobban.

  További szép nyarat!

  ReplyDelete
 54. Millió köszönet a játékért! Először is gratulálok a sok-sok látogatóhoz, amiért ez a játék is elindulhatott! Köszönöm a sok szép mintát is. De ami a legjobb: most a posztod hatására felélesztettem a blogomat, ha csak egy kicsit is: http://anyecs.blogspot.hu/2013/07/giveaway-snowflowerdiaries-majanal.html ÉÉÉÉÉS: azonnal nekiállok a levendula-lánynak. Nekem már ezért megérte, persze, ha nyernék, nem szomorkodnék :) Augusztus 4-ig még visszajövök a hímzésem képével (remélem!). mindn jót! Puszi: Ányi

  ReplyDelete
 55. How very nice of you. I hope I can qualify & get to have the first of you handdyed goodness :) would love to get package no. 2 if I get selected. Thank you

  ReplyDelete
 56. je découvre votre blog , c'est très beau !
  si je devais gagner, je choisirais le N° 1

  ReplyDelete
 57. Bonjour,
  Fidèle abonnée de votre blog que j'aime beaucoup. Vous faites de très jolies broderies. Je n'ai pas de blog mais j'aimerai participer à ce petit jeu . J'aime beaucoup le n°1 et le n°3.
  Amitiés, boutis13

  ReplyDelete
 58. Szia Maja!

  Gratulálok a közelgő 100 000-es látogatószámhoz! ♥ ♥ ♥

  Micsoda szépségek! :-)
  A blogban a kezdetek óta a követőd vagyok, immáron a fészen is: https://www.facebook.com/bernadett.szucsnehulyak, (nem mintha nem tudnád :-))
  A blogomban is meghirdettem: http://tunderke21.blogspot.hu/2013/07/the-snowflower-diaries-giveaway.html
  A leginkább a 2. tetszik, de mindegyik pakk gyönyörűszép, vadul fogok pattogni örömömben, bármelyiket is nyerném meg :)

  További kellemes nyarat,
  Detti

  ReplyDelete
 59. Hű, mennyi gyönyörű nyeremény! köszönjük a lehetőséget és a sok szép mintát is! Én a nyuszis mintádat hímeztem ki Nina fonalaival és ha minden igaz, Nina el is küldte Neked a képet. :-). blogom: levydia.blogspot.com mindjárt kiteszem a képet. Jó nyaralást kívánok!

  ReplyDelete
 60. bonjour j'aime beaucoup ce que vous faites les fils de Nina sont superbes je choisis le n°2 merci amitiés de France

  ReplyDelete
 61. húúúúúú maja! micsoda gáláns felajánlást tettél. a 2. és a 3 csomag is tetszik. most azon filózom, hogy a halódó tortás blogomba beleillik-e a hímzős hivatkozás.
  .
  .
  .

  úgy döntöttem, igen: http://bogatorta.blogspot.hu/2013/07/maja-hoviragos.html

  és mielőtt elfelejtem: hatalmas gratula a nagy népszerűségedhez. megérdemelten olvasnak ennyien ;)

  puszi
  boga

  ReplyDelete
 62. I follow you on fasebook https://www.facebook.com/lists/557521397637283
  I am follower of your blog.
  The link on this post is on the right panel in my blog.http://ytanyusha.blogspot.ru/

  ReplyDelete
 63. Ciao Sono appena arrivata sul tuo blog grazie a questo giveaway bellissimo il tuo blog davvero creativo non so se posso partecipare ma comunque ci provo mi piace molto il pacchetto #2 prendo il link e lo inserisco sul mio blog ti aspetto www.gomitoloni.blogspot.it

  ReplyDelete
 64. What lovely colors and what a great way to celebrate! I would pick #1 just because the colors remind me of fall--which isn't too far off unfortunately but any of the three would make me happy. I do not have a blog. I am a follower of your blog and also on Facebook: dede.caplinger (I hope I did this right!)I will send a picture of my stitched piece. Thanks for being so generous!

  ReplyDelete
 65. Hello and congratulations for your blog and your patterns ... are beautiful. I first discovered your facebook page and then the blog. I would like to participate in this lovely giveaway and I will choose the colours n 2.
  I hope to start soon your lavander girl.
  Sonia

  ReplyDelete
 66. The threads are so pretty! I like bundle #2. I have shared the contest post on FB (Facebook ID eaitcheson). Thank you for the awesome giveaway!!

  ReplyDelete
 67. Ezt nem lehet kihagyni, annyira csábítóak a nyeremények!
  Jelentkezem hát én is: kezdetektől követőd vagyok (Nagyon tetszenek a mintáid, de sajnos kihímezni még nem volt időm őket.), és kitettem a blogomra a linket (www.szegedilany.blogspot.hu).
  Ha már választani kell (bár nehéz dönteni), akkor legyen az első és a második csomag.
  Kellemes nyaralást, jó pihenést!

  ReplyDelete
 68. Encantada de participar en tu sorteo. Cumplo las tres condiciones, soy seguidora de tu blog, te publicito en mi blog: mbcasasgomez.blogspot.com.es y te he publicitado en mi facebook https://www.facebook.com/begona.casasgomez/posts/563960870316955. Mi correo es: mbcasasgomez@gmail.com. Besos

  ReplyDelete
 69. What a beautiful giveaway! I don't have a blog, but would love to be included in package #2. They're all beautiful, but when I scrolled down to the second photo, it took my breath away! Thanks for sharing - and Nina, too!

  ReplyDelete
 70. Nagyon nehéz választani a csomagok között...:o)))
  Sok sikert kívánok én is a további tervezéseidhez!!!

  ReplyDelete
 71. Amazing giveaway! Please enter me for prize #2. Thank you!

  ReplyDelete
 72. Fantastic prizes - hard decision but will go for number 3 thank you xxx

  ReplyDelete
 73. dear Maja, what a nice giveaway! I follow your blog and on facebook. I shared the button of this giveaway, view on the left bar.

  http://olli-v-d.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 74. ho lasciato oggi il mio commento, ma non lo trovo più, ti seguo e ho linkato il tuo blog nel mio .
  Teresa

  ReplyDelete
 75. What a wonderful giveaway! I would love the chance to win packages 1 and 2!! I'm a follower, I've added a link to this post on my blog, Doll's Musings, and liked it on facebook! Have a wonderful day!

  Hugs

  Anne

  ReplyDelete
 76. So nice giveaway !
  I 'm a follower without blog, and I would play for the number 2.
  Thanks

  ReplyDelete
 77. Hi, I came across your blog a couple of months ago and loved it especially your lovely free designs. Then I came across you again just recently on Tanya's Stitching With Jane Austen page where I saw your wonderful drawing of Mr Darcy. I haven't drawn for a long time but seeing your picture inspired me to have a little go again :-)
  Congratulations on reaching nearly 100 000 visitors and enjoy your summer holidays.
  Thanks for such a great giveaway. I would love to have a chance to win. I do not have a blog but I am a follower of yours and I have liked your Facebook page. If I'm successful I would love Package 2 Many thanks. Angela
  john.sweby@btinternet.com

  ReplyDelete
 78. Csodás játékot hirdettél, Maya!
  Gratulálok hozzá, s köszönöm a játéklehetőséget.
  Ha választanom kellene, akkor az 1. csomagnak örülnék a legjobban.
  De igyekszem mindhárom feltételnek megfelelni.

  S gratulálok a blogod sikeréhez!

  ReplyDelete
 79. I would like to be entered in your giveaway for any of the prizes, they are all beautiful :)

  --shaunterria--ca11i0pe.blogspot.com--

  ReplyDelete
 80. I am a follower without a blog, but will share on facebook. I just found your site and your lovely designs. This is such a wonderful giveaway. I would like to win #2. (Second choice would be #1)
  Thank you, Lori

  ReplyDelete
 81. Szia Maja!

  A követőd vagyok egy ideje:)

  Nagyon köszi a lehetőséget:) Úgy érzem, bármelyik csomagot nagyon jól fel tudnám használni, ám mégiscsak az 1. csomag lenne a befutó, ha a szerencse nekem kedvezne.

  Kiraktalak itt is:

  http://judd25-keresztszemes.blogspot.hu

  Puszi
  Jucus

  ReplyDelete
 82. Hello Maja - I just found your lovely blog and fabulous giveaway. I have become a follower, added your blog to my blog roll, and posted a link on my blog about your great giveaway. All of your packages are lovely and you are a very creative lady. I look forward to seeing your sampler. CJ

  tea-n-stitches.blogspot.com

  ReplyDelete
 83. Hello my dear ....... I love love love your giveaway ... and I hope to be a winner ...... and my favourite packages are #1 , #2 and #3!!!!
  I shared on my blog (http://countryflo-fiore.blogspot.it/2013/07/partecipo-questo-bellissimo-giveway.html)
  my name is Florence but people call me Flo ....

  ReplyDelete
 84. I am a follower! They are all lovely, but I would choose #1.
  Thank you! I don't have a blog, but crossing fingers that I might win this lovely giveaway!

  ReplyDelete
 85. I, myself, have three children and how fitting that you share a love of both needlework and family with your passion of stitching. I am a follower of your blog and also follow on Facebook. Thanks for allowing me to be a part of your blessings.......

  ReplyDelete
 86. I love them all! Great giveaway!!!

  ReplyDelete
 87. I love them all!! Thank you so much for a wonderful opportunity. I am a follower of your site, have posted info about your give-away on my blog (www.takingupmyneedle.blogspot.com) and have shared your announcement on Facebook (Becky Gwynn).

  ReplyDelete
 88. The threads are very lovely. I think package #2 would be a wonderful gift to receive. Thank you so very much for your generousity in doing this giveaway.
  My facebook profile is Julie Cavanaugh and I will post a link to your wonderful site there.

  Enjoy your summer holidays

  ReplyDelete
 89. I am a new follower and would love to be entered in for Package 1. What a fabulous giveaway!

  ReplyDelete
 90. Maja, fantasztikus kis csomikat állítottál össze! Nem is tudnék választani belőlük. :)
  Itt a fb-profilom is: https://www.facebook.com/nemeth.erika92

  Gratulálok az eddigi sikereidhez, hajrá! :)

  ReplyDelete
 91. Hi ! Thank you so much for your giveaway !!! Sorry I don't have a blog but I really love your designs I discovered few months ago !
  My preferred package is number two !
  Delphine

  ReplyDelete
 92. Oh Maja! What a glorious, generous giveaway...
  I love all of the packages, and though it is such a hard decision, I would love to be entered for #1, please.
  I am a follower of your blog, and have had a "like" on your Facebook page...I have posted on my own blog all about your giveaway with a direct link, and have placed your giveaway badge/link in the right column, as well, so that everyone can take part in the fun!
  Thanks
  hugs
  Ma

  ReplyDelete
 93. hello, merci pour ce beau cadeau à gagner
  le paquet favori est le n° 1
  je relai su FB
  Rouge antique

  ReplyDelete
 94. Jaj, de jó :)
  Azt hiszem minden megtettem és nagyon szívesen tettem!
  És... ha már lehet választani, akkor a 3. csomagocskát kérném. Ha... esetleg...

  ReplyDelete
 95. I am a new follower and love what I have seen on your post here and on facebook please enter me in any of the 3 giveaways they are all so beautiful.

  ReplyDelete
 96. Azt hiszem én is megpróbálom4 Egy éve kezdtem jobban érdeklődni a keresztszemes iránt, ilyen csodás Nina féle fonalam még nincs. Kitettem a játékodat a blogomra is, bár nem igazán vág a profiljába :))))
  Én az 1.és a 2. csomagocskára vágyom !!! :)

  ReplyDelete
 97. What a wonderful giveaway.
  I am a follower and I share your giveaway button on my blog.
  http://flamingosvalley.blogspot.com/
  Thank you, Elena

  ReplyDelete
 98. Dear Maja,
  I love your blog, your drawings are amazing. I particularly laughed when I read the description of your husband as "...Professor Snape...", because I am married to a Professor Snape too. Very funny!
  I would love be included in your draw, I love Nina's threads as you have grouped them in Prize Package #1.

  ReplyDelete
 99. This is so generous of you. I would love to be entered into your giveaway...each selection is so beautiful, it is hard to choose, please enter me for each one. I am a follower of your blog and your facebook, I receive e-mails when you have posted something new, I have e-mailed you pictures of your designs that I have already stitched and I have put a giveaway button on my blog with a link to your giveaway.

  I absolutely love your designs, you are a very talented designer and I look forward to collecting/stitching all of your designs (past, present and future)

  Thank you so much.

  Joanne

  ReplyDelete
 100. Such beautiful packages-all are wonderful, but #2 is my favorite.

  ReplyDelete
 101. Maja you are so generous ! this giveaway is so so beautiful ! I'm not a lucky woman but i share it on my blog, on my forum and on facebook . You know my name on FB and you know my blog . I put the picture of your design i stitched . I say Talent. Hope many people come here and share. Hugs Marielle

  ReplyDelete
 102. Gyönyörű mind, de a fiaim közfelkiáltással a kettes csomagot választották. Titkon nekem is az volt a nyerő. :)
  Blogom sajnos még nincs, ezért nem tudom kitenni.

  ReplyDelete
 103. Hello Maja,

  Il love your blog ...

  So nice givevay !!!

  Thank you very much, I like n° 2 ...

  Good luck for me hihi !!!

  ReplyDelete
 104. vraiment très généreuse et les articles de nina sont magnifiques! j'en ai déjà quelques uns et mon choix irait maintenant au 3
  je découvre ton blog grace à crosstichfairy.
  le prtit model lavender est dans mes futurs projets!
  bon été et bonne chance avec ce giveway!
  marie61

  ReplyDelete
 105. I have been a follower of your blog and facebook page since you started. I have shared the give away on my blog
  crazypurplemom.blogspot.com. I don't have a favorite, they are all great!!!

  ReplyDelete
 106. I am a follower of your blog via GFC. I LIKE you on Facebook and shared this post on Facebook as well.

  https://www.facebook.com/terri.patillo/posts/10201622594910776


  I posted this giveaway on my blog:
  http://stitchwraith.blogspot.com/2013/07/giveaway-at-snowflower-diaries.html

  Terri P
  pr4gatheringroses AT gmail DOT com

  ReplyDelete
 107. I am a follower of your blog by email. I like #1, thanks for the giveaway.

  (smjohns63 at yahoo dot com)

  ReplyDelete
 108. I follow you on Facebook and I also follow your blog I like all three but if I had to choose just one it would #2
  Dawn Cherni

  ReplyDelete
 109. I like n° 2, thank you very much for this giveaway !

  ReplyDelete
 110. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 111. J'ai découvert ton blog grâce aux copines mais je connais les fils de nina par le dernier ouvrage de nataliejo, un vrai régal.
  je choisirais ... je ne sais pas les 3 trois sont superbes, alors je te laisse le choix cela sera parfait.
  Amitiés

  ReplyDelete
 112. Thank you for a so nice giveaway, I find your patterns so pretty, I just have to find some time to stitch them!!!
  I love the n°2...
  Fred

  ReplyDelete
 113. merci, je tente ma chance mais je n'ai pas de blog
  je préférerai le lot n° 2
  bon weekend et bel été
  bisous
  sylvie maminou

  ReplyDelete
 114. Most találtam az oldaladra és szeretnék játszani. Nálam a 3. csomag a nyerő. :)

  ReplyDelete
 115. Még nem voltam követőd, de jártam már nálad! :) Most követőd lettem, a játékodat is kitettem a blogomra.
  Köszi a lehetőséget! :)))

  ReplyDelete
 116. Thanks for this give away. I like number one.
  I'm follower of your blog and I posted it in mine:
  http://conlaagujaentremisdedos.blogspot.com.es/2013/07/se-juega-en-on-joue-chez.html

  ReplyDelete
 117. Maja drága, nem csodálom, hogy ilyen népszerű a játék. Én sem szeretnék kimaradni belőle. Mivel követlek a kezdetektől itt és a facebookon is már csak az marad hátra, hogy kitegyem a játék linkjét a blogomra. Szőcs Enikő

  ReplyDelete
 118. I would like a chance to win one of your giveaways. I am a follower of your blog and live in the United States. Thank you!

  ReplyDelete
 119. Nina fonalaiból a kedvencem az Old Berry és a napokban fedeztem fel a Calendula fonalat a listán... ezek alapján talán az 1. csomag, de legkíváncsibb mégis a meglepikre lennék :)

  ReplyDelete
 120. Hi!
  Thanks for the lovely designs that you provide here! I was really glad to find your blog full of creative ideas.
  I'd like to participate in this candy and have all three points done: comment :) + link and picture on the right sidebar of my blog (here: http://krass88.blogspot.com/ ) and also following on facebook: https://www.facebook.com/svetlana.krapivnaya

  ReplyDelete
 121. What a wonderful giveaway! I love your designs and would love a chance to win. I would be happy with any of the packages. Thanks so much. Pat
  p.matejcek@yahoo.com

  ReplyDelete
 122. Hallo Nina!
  Verfolge deinen wunderschönen Blog mit Begeisterung und würde gerne bei deinem Giveaway mitmachen.
  Wenn ich gewinnen würde, hätte ich gerne das Paket Nr. 2.
  Bussi
  Manuela/Österreich

  ReplyDelete
 123. Hello! what a sweet giveaway! I'll participate :)
  all packages are beautiful
  i'm a follower
  my pic with link on the side bar herehttp://otnoroktushkana.blogspot.ru/

  On Facebook https://www.facebook.com/leka.lekae

  ReplyDelete
 124. I'm your follower, I shared on FB and on my blog http://www.lamarranasilvia.blogspot.it/
  and now............ I hope to win this super-giveaway
  I choose number 1
  ciao ciao from Italy, Silvia

  ReplyDelete
 125. Szebbnél szebb csomagok, a 2-est választanám, ha lehetnék olyan szerencsés:)

  ReplyDelete
 126. Oh cool :) #2 I'll post to my blog spryntz.blogspot.com

  ReplyDelete
 127. I would love to be in the drawing. I enjoy your blog very much!
  I like all of Nina's threads. They are all beautiful but I will choose #2. My email is nannystitch at hotmail dot com

  Thank you very much for this chance to win some of these beautiful threads!

  christine

  ReplyDelete
 128. I LOVE THEM ALL!!! Since I don't have a blog I can not share this giveaway there but I can share it on Facebook..how's that? I can not decide on #2 or #3. Thank you for the chance to win. I have bought several things from Nina....and today I have sat at the computer with ice tea and reading your blog and loving everything you do!!
  Hugs from Omaha Nebraska USA
  Connie Adrian

  ReplyDelete
 129. merci pour ce joli cadeau le découvre ce merveilleux blog mon coix serai le 2 merci à toi

  ReplyDelete
 130. Micsoda játék, és micsoda ajándékok! Köszönjük a "többszörözési" lehetőségeket. A játék hírét továbbadtam a FB-on (https://www.facebook.com/edina.szilardi) és a blogomon is (http://himezek.blogspot.hu/
  Eddig még nem volt szerencsém a sorsolós játékokon, a tombolákon is mindig a nyeretlen szelvények számát szaporítottam. Remélem, ezúttal több szerencsém lesz.
  Mindhárom csomag gyönyörű, bármelyiknek nagyon örülnék :D
  Gratulálok a bloghoz, és remélem, még rengeteg hasonlóan szép mintát láthatunk majd Nálad!

  ReplyDelete
 131. oh la la !! les cadeaux sont magnifiques !!! je joue pour le 1 :)
  pas de blog ni de facebook ...
  merci :)
  oh la la !! the packages are beautiful !!! I play for the number 1 :)
  no blog, no facebook ...
  thank you :)
  Catherine

  ReplyDelete
 132. Gyönyörűek a fonalak, a legjobban a 2. csomag színösszeállítása tetszik.
  Köszönöm a játéklehetőséget!

  ReplyDelete
 133. My favorite is the second set. I do not have a blog, but since I used to have a shop, I still send things to my stitchers. Would that count? I have posted this link to all my stitchers' facebook pages and privately emailed all of those who do not have facebook pages and I liked your facebook page, so I guess I qualify for all three!

  ReplyDelete
 134. Thank you for the lovely giveaway. They are all so pretty that I could never choose on my own. please enter me randomly!

  ReplyDelete
 135. Hello,
  I am your follower and have put the button for your giveaway on my blog - http://slazarova.blogspot.com/
  My choice are Package 1 and Package 3.
  I love very much your designs.:)  ReplyDelete
 136. Look so good. Number 2 is the best. I have pages in facebook.

  ReplyDelete
 137. I loved your little lavender girl, and I particularly liked the post where you showed your design process. Thank you. I have liked you on FB.
  These threads are all gorgeous but I like the no 1 the best.
  Thanks for the giveaway,
  Belinda

  ReplyDelete
 138. Kedves Maja!

  Mindhárom lehetőséggel éltem...:)és leginkább az 1-es vagy 2-es ajándékcsomag tetszene.
  FB:https://www.facebook.com/hajnalkinga.czegenynefleisz
  blog: http://fairytales-h.blogspot.hu/

  A festményeid rendkívül különlegesek, a keresztszemes mintáid csodaszépek! Gratulálok!

  Merci beaucoup! :)


  ReplyDelete
 139. ciao Maja! thank you for the AWESOME giveaway!!
  so many amazing threads!! WOW!
  I'm a follower (thegreytail via OpenID), blogged about the giveaway and liked your FB page.
  here are my contacts: http://thegreytail.wordpress.com and "Taras BaBa" in FB.

  I mailed you about some of your charts about a month ago but never received the answer.. I guess you never read it so I'm writing you again tomorrow! :)
  hugs and happy xxx,
  thank you again for the incredible opportunity!
  chiara

  ReplyDelete
  Replies
  1. I forgot, they're all wonderful but if I had to pick I'd say the first and the third are my favourites.
   <3 <3 <3

   Delete
 140. A kettes a szívem csücske, viszont 3 esélyem van, így nem is kell választanom:)
  http://inga2010.blogspot.hu/
  Gerda Nádor

  ReplyDelete
 141. What lovely prize packages! Number 2 is my favorite, with Number 1 as a second choice. I am a follower of your blog and on Facebook.

  ReplyDelete
 142. I am a new follower and wow it is hard to choose but I think number 2 is my favourite. Thanks for the chance to win!

  ReplyDelete
 143. I would love to be included in your giveaway! I have been following for awhile now but not officially so I just added my name to your follower list. I have posted about this on my blog and also have like your facebook page. These packages are all so very beautiful but it was number 2 that caught my eye first!
  Thank you for this opportunity!

  ReplyDelete
 144. I would Nina's threads, but my favorite is number 2.

  Jean S.
  Lithia, FL

  ReplyDelete
 145. Hello~~ I would love to be included in this awesome giveaway!!! I have become a follower and have added a button on my blog. All there of these packages are so beautiful, if I really had to choose, I would like to be entered for #2 and #3.
  Thank you sooo much for hosting this giveaway~~~~

  Theresa
  http://giraffexing.blogspot.tw/

  ReplyDelete
 146. Thank you for this beautiful giveaway! I love your designs and Nina's threads! My favorite is package 3, just my colors ha ha!

  Hugs,

  ReplyDelete
 147. What a beautiful giveaway. I would love a chance at winning. They are all lovely, but if I had to choose, I would choose #3.

  ReplyDelete
 148. Ezekért a csodás nyereményekért természetesen én is jelentkezem, mint a blog rendszeres olvasója.
  A játékot a blogomon is közzétettem: edige08.blogspot.hu
  A csomagok közül pedig az 1. és a 2. tetszene leginkább.
  Köszönöm a remek lehetőséget!
  Edit

  ReplyDelete
 149. The link on this post is on the right panel in my blog. http://tanyagre.blogspot.com/

  ReplyDelete
 150. j'aime beaucoup le N° 1 ! merci pour ce jeu !

  ReplyDelete
 151. bravo pour ce giwe away
  je tente ma chance et choisis le numéro 1
  bonne chance à toutes et bonne journée

  ReplyDelete
 152. mon coeur balance entre le n°1 et le N°3 !
  merci pour ce jeu.
  Bon dimanche
  Claudine

  ReplyDelete
 153. What a wonderful giveaway. Sorry for not having a blog. But I follow your blog.
  I like Nr. 2. Wonderful colors.
  So please put me in and I try my luck.
  email-addy.g_mm_sommer@web.de
  Greetings from Germany

  ReplyDelete
 154. Thank you for such wonderful opportunity!
  My blog is here:
  http://dama-de-picas.blogspot.ru/
  My facebook ID https://www.facebook.com/catherine.lechatelle

  ReplyDelete
 155. Bon give away
  Tes cadeaux sont super beaux mais ma préférence est le n° 1
  Merci à toi pour ce partage
  Je vais m'inscrire à ta newsletter car tu fais de très belles choses
  Bon dimanche
  Martine85

  ReplyDelete
 156. toutes mes félicitations !
  je tente ma chance, ces fils sont superbes, et je choisis le n° 1 -
  je serai en vacances au moment du tirage au sort, et si la chance veut bien arriver chez moi, je te joindrai après le 15 août -
  merci pour ce partage et bon dimanche

  ReplyDelete
 157. Bonjour,merci pour ce jeu,je tente ma chance je choisis le n°2,je n'ai pas de blog bon Dimanche
  cathy69

  ReplyDelete
 158. tous ces fils sont magnifiques, difficile de choisir !!
  je tente ma chance pour le 1 et le 2
  merci pour ce beau partage
  bon dimanche

  ReplyDelete
 159. ma préference ira vers le 3 merci pour toutes ces jolies choses bon dimanche Françoise France51

  ReplyDelete
 160. Bonjour,

  Votre blog est ma liste de lecture "Feedly".

  J'ai inclus le bouton "Giveaway" dans mon blog : www.lespassionsdechacha.blogspot.com (colonne à droite)

  Je tente ma chance pour le n°1 et le n°2

  Désolée, mais mon anglais est si médiocre que je n'ose pas écrire dans cette langue.

  Bonne journée

  ReplyDelete
 161. That's what I call A giveaway!!!!
  Waow!!!!!
  Thank you :)
  I've chosen nr 3 -> comment, blog, FB under "Cahin Caha"... AND Flickr

  ReplyDelete
 162. HELLO
  What a wonderful giveaway !
  I post a picture on my blog her : http://patience-d-ange.eklablog.com/the-first-giweaway-by-the-snowflower-diaries-a94084213
  I like n°1 and n°2.
  Sory i don't have facebook...and sory for my english, i'm better in stitching ! :o))))
  Thanks for the shering.

  Have a nice day.

  ReplyDelete
 163. Bonjour, Quel beau jeu que le tien, transmis par "Martine 290" je tente ma chance je m'inscris à ta newsletter (floma ....)et transmet sur mon blog avec grand plaisir
  Ma préférence va au n°2, mais ils sont tous beaux, bonne chance à toutes et bonnes vacances à toi

  ReplyDelete
 164. J'aime beaucoup les nuances des fils que tu crées et que j'ai d'ailleurs déjà utilisé. Je tente ma chance pour le n°1 et n°3. Je n'ai pas de blog. Bonne journée Michele54560

  ReplyDelete
 165. merci pour ce magnifique jeu.
  je tente ma chance pour le n°1.
  Bonne chance à toutes!

  ReplyDelete
 166. Bonjour !

  Je connais votre blog par celui de "Broderies Passion".
  Les trois lots sont tous très jolis, mais j'ai une préférence pour le N° 2.

  Bon dimanche en Hongrie.

  ReplyDelete
 167. bonjour, je découvre ce blog que je vais parcourir. j'aime beaucoup le 3 même si les autres sont tout aussi jolis. je n'ai pas de blog ni facebook mais je tente ma chance on ne sait jamais...cordialement. hevi37

  ReplyDelete
 168. Merci pour ce merveilleux jeu.
  Je tente ma chance , je préfère le lot n°1.J'i relayé su FB .
  ton blog est super et j'y suis inscrite depuis un moment.
  Bonne journée Babeth

  ReplyDelete
 169. merci aussi ....
  j aime beaucoup le lot numéro 1.
  evelyne

  ReplyDelete
 170. Kedves Maja!
  Mind a három nyereményért szeretnék versenybe szállni. :D
  Követőd vagyok, a blogomon és a FB-n is megosztom a felhívást.
  A nyuszis és csibés tavaszi mintádat hímeztem már ki. :-)
  Köszönöm a lehetőséget. Cat

  ReplyDelete
 171. je tente ma chance pour le numero 3
  bonne journée

  ReplyDelete
 172. bonjour,

  je tente ma chance pour le numéro 2.
  merci pour vos free.
  bonne journée

  ReplyDelete
 173. Hello: A nevem erények, én spanyol és én paticipar az ő szép sorsoláson. Van blog: www.laboresconv.blogspot.com
  A díjak, hogy úgy döntök, az 1. és 2.. Nagyon köszönöm, és remélem, hogy szerencsés.

  ReplyDelete
 174. Szia Maja! Gratulálok . Szeretnék játszani veled én is .Hirdetlek a blogom oldalsávjában és a Facebookon is. Köszönöm a lehetőséget és a sok szép mintát , kinéztem már párat amit feltétlenül ki szeretnék majd hímezni egyszer :)Az abszolút esélytelenek nyugalmával a véletlenre bízom a választást :)
  További jó alkotást kívánok.
  Manka

  ReplyDelete
 175. Les 3 assortiments sont très beau. Difficile de choisir... Bonne journée

  ReplyDelete
 176. BONJOUR
  fidèle lectrice de votre blog je voulais vous remercier des très jolis modèles que vous nous faites partager !!
  Désolée mais je n'ai pas de blog mais je fais partie d'une association à qui je vais transmettre votre jeux et votre blog !
  je participe en choisissant le lot n° 2
  Merci encore infiniment ! et à très bientôt je l'espère

  ReplyDelete
 177. =^..^=
  Magnifiques tous ces fils, j'adore.
  Je joue et je choisis le lot 1 ou 2. Merci de ta générosité en organisant ce petit jeu.
  bises
  Réjane

  ReplyDelete
 178. des merveilles sur ton blog que je découvre

  quels beaux cadeaux ( le n°1 et 2, les couleurs sont superbes
  bon dimanche

  ReplyDelete
 179. De jó, nagyon örülök neki, hogy ilyen csodálatos játékot hirdettél.
  Kitettem a játékot a blogomra (https://www.picurka13.blogspot.hu), a facebook-on is követlek (https://www.facebook.com/kiss.monika.77) és itt is. És szerencsére nem nekem kell a színösszeállítást választanom, mert nem tudnék. :)

  ReplyDelete
 180. What a beautiful giveaway. I would love a chance at winning. They are all lovely, but if I had to choose, I would choose 2:)
  Hugs

  ReplyDelete
 181. Kedves Maja! Sokadszor térek vissza a blogodra csak nem tudtam ellenállni ezeknek a szépségeknek jelenkezem a játékra én is :) Hirdetem a játékod blogon, fészen. Nagyon sok hasonló szép mintát kívánok neked és nekünk is akik követünk:)

  ReplyDelete
 182. j'ai découvert ton blog il y á peu de temps grace a tes jolis petites grilles offertes
  Je joue pour le cadeau no 2 merci pour ce jeu!
  Isabelle de zabroderie

  ReplyDelete
 183. bonjour merci pour ce joli cadeau et je participe volontier j'aime le lot 1 ou 2 on verra le résultat merci

  ReplyDelete
 184. je joue pour le lot 2 très joli blog et merci pour ce partage

  ReplyDelete
 185. Je relaie sur Facebook car je n'ai pas de blog, j'aime beaucoup les lots N°1 et 3

  ReplyDelete
 186. Merci de nous offir si gentiment ces très beaux cadeaux
  je ne choisis pas car ces 3 lots sont tous aussi beaux les uns que les autres, alors si je gagne peu importe : je les aime tous
  J'ai relayé l'info sur mon blog
  Bises
  Corinne

  ReplyDelete
 187. They are beautiful. My favourite is no 1

  ReplyDelete
 188. Szia! Nekem a 2. csomag tetszik a legjobban, de mindnek örülnék.
  A blogomra kiteszlek: www.bi-be.blogspot.hu
  Facebookom: Shining Eyes
  MÉg nem hímeztem tőled, de körbe is nézek:)

  ReplyDelete
 189. merci pour ces jolis cadeaux . Ma préférence va vers le lot N° 2 .
  je vais relayer l'info sur mon blog
  bon dimanche

  ReplyDelete
 190. Bonjour, je découvre votre blog que je vais explorer :) je tente ma chance... j'ai mis une petit article sur mon blog http://fil-et-fil-et-creations.over-blog.com/giveaway et sur FB https://www.facebook.com/mariechristine.briat Merci et bonne journée

  ReplyDelete
 191. Bonjour, je n'ai pas de blog mais mon choix va vers le n°3, toutes ces couleurs sont très belles. Je vous souhaite un bon dimanche ensoleillé

  ReplyDelete
 192. nadette850orange.frJuly 21, 2013 at 12:22 PM

  comme c'est tentant ces jolis cadeaux !!!!!!!!!!!!!! ma préférence va vers le n° 2, mais ils sont tous très beau, merci pour ce petit jeu et votre blog que je découvre grâce à Martine 29
  bon dimanche

  ReplyDelete
 193. What a wonderful idea!
  Thank you very much for this offer.
  The colours are marvellous.
  I vote for number 3.
  Have a nice holiday

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

New patterns

JOYFUL WORLD SAL - JANUARY PATTERN

Joyful World - DECEMBER PATTERN